Özlenen Rehber Dergisi

125.Sayı

Sizin İçin Seçtiklerimiz..'vesiletur'

Özlenen Rehber Özlenen Rehber Dergisi 125. Sayı
Kırıkkale’nin hac ve umre Organizasyonundaki yeni adresi ’Vesile Turizm’ 9 Haziran Pazar günü yapılan açılış ile hizmet vermeye başladı.

NEZİH MEKAN

Ovacık mahallesi Hürriyet Caddesi Dümerler İşhanı’nda dualarla açılan Vesile Turizm açılışına Farûkiye Vakfı Başkanı ve Özlenen Rehber Dergisi Başyazarı Muzaffer Yalçın Hoca efendi, Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz, TSO Meclis Başkanı Bekir Şahin, esnaflar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kalabalık bir davetlinin katılımı ile gerçekleşen açılış büyük ilgi gördü. Kırıkkale Belediye Başkanı Veli Korkmaz nezih bir mekânda hizmet verecek olan Vesile Turizm’in şehrin ekonomisine de önemli katkılarının olduğunu söyledi. Korkmaz ayrıca Vesile Turizmi ve Vesile Turizm Genel Müdürü İsmail Hakkı Denizer’i gelişimlerinden dolayı tebrik etti ve memnuniyetlerini dile getirdi.
ANKARA DIŞINDA İLK ŞUBE
Açılışta Konuşma yapan Vesile Turizm Genel Müdürü İsmail Hakkı Denizer, genel merkez Ankara’nın dışında Kırıkkale’de şube açtıklarından dolayı mutlu olduklarını İfade etti Denizer, ’Türk Hava Yollarına ait uçuş güzergâhlarının tüm biletlerini alınabilecek. Vesile Turizm olarak önümüzdeki aylarda diğer birçok ilde şube açarak hizmet ağını daha da genişleteceğiz Kırıkkale’de hizmet verdiklerinden dolayı mutluyuz yapacağımız kampanyalar ile Kırıkkale’de hizmetimize devam edeceğiz’ diye konuştu.
Umre ve Hac organizasyonlarını en güzel ve mükemmel bir şekilde organize etmek, sizleri kutsal beldelere huzurlu bir şekilde ulaştırmak, Hac ve umre gibi en kutsal görevlerinde sünnet-i seniyyeye uygun, Sahabe anlayışı üzere, yetenekli ve tecrübeli kadromuzla kendilerine yardımcı olmak, İbadetlerini rahat bir şekilde yerine getirebilmeleri için tüm imkan ve kolaylığı sunmak, Üstün hizmet anlayışımızla onların güvenini, beğenisini ve duasını kazanma gayesine olan Vesile Tur, sektöre hızlı bir giriş yaparak 2 sene gibi kısa bir sürede piyasada yerini almış ve bir çok insanı kutsal mekanlarla buluşturmuştur.
Bu içeriğe yorum yazabilirsiniz

Henüz hiç kimse yorum yazmadı.