Özlenen Rehber Dergisi

155.Sayı

Kınama

Özlenen Rehber Özlenen Rehber Dergisi 155. Sayı
Yakın tarihte Ankara ve İstanbul’da ger¬çekleştirilen terör saldırılarını şiddetle kınıyor, gerek bu saldırılarda, gerek ülkemizin güvenliği, vatanın bütünlüğü için canını hiçe sayarak Doğu ve Güneydoğu başta olmak üzere ülkemizin her bölgesinde şehit düşen kardeşlerimize ve güvenlik güçlerimi¬ze Rabbimizden rahmet niyaz ediyor, yaralılarımıza acil şifa¬lar, yakınlarına ve milletimize baş sağlığı, sabır ve metanet diliyoruz.

Ülke olarak zor bir dönemden geçtiğimiz aşikâr. Ümmetin yükselen sesini kesmek, güçlenmesine mani olmak ve topraklarımızı bölmek amacıyla bir adım ötemizdeki ateş çemberine ülkemizi dâhil etmek isteyen şer odaklarına fırsat vermemeliyiz. Bunun için birlik, beraberlik ve kardeşliğimizi muhafazaya her zamankinden daha fazla mecburuz.

’Her ne zaman savaş için bir ateş yakıverdilerse Allah onu söndürdü’ (el-Mâide, 5/64) buyurarak Asr-ı Saadet Müslümanlarına destek olduğunu haber veren Rabbimizden, içte ve dıştaki fitne fesat odaklarına fırsat vermeyerek bizlere de yardım etmesini niyaz ediyoruz.

Özlenen Rehber
Bu içeriğe yorum yazabilirsiniz

Henüz hiç kimse yorum yazmadı.